Opinie

8,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,8
Komfort
8,1
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
8,0
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
8,7

Opinie

    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    28 maja 2018
    Świetna lokalizacja, czysty pokój i pyszne śniadania (kilka opcji do wyboru) w cenie! Bardzo wygodne łóżko. Nie było również problemu z wypożyczeniem żelazka. Na pewno nie raz skorzystamy jeszcze z noclegu w tym hotelu.
    pl

    Ocena

    9,6
    28 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz Kunysz
    pl

    Ocena

    9,2
    24 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Henryk
    pl

    Ocena

    9,6
    23 maja 2018

    50 rocznica znajomości

    brak kanałów sportowych
    cena do jakości usług
    maja
    pl

    Ocena

    9,6
    22 maja 2018

    bardzo miłe zaskoczenie

    Przemiły, malutki hotel w samym centrum. Nie jest to pięciogwiazdkowy obiekt ze spa, fajerwerkami i kamerdynerem, za luksus jednak się płaci dużo więcej :-) Pokoje są bardzo czyste (w tym pościel i bielutkie ręczniki), wygodne, przyjemne, obsługa bardzo miła, uprzejma i pomocna. Wzięłam pokój "superior" - przestronny i wygodny. Lokalizacja najlepsza w mieście, dwa kroki od Rynku - za tę cenę na pewno nie znajdziecie lepszego. Wzięłam śniadanie (podawane do pokoju - bo hotel nie ma restauracji - kilka rodzajów do wyboru) i byłam zadowolona. Hotel mnie zaskoczył - nie spodziewałam się, że będzie mi tam tak wygodnie i miło. Z czystym sumieniem polecam.
    pl

    Ocena

    6,7
    22 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Barbara
    pl

    Ocena

    8,3
    22 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dominika
    pl

    Ocena

    9,6
    21 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wojciech
    pl

    Ocena

    10
    20 maja 2018
    Malutka łazienka, prysznic dla hobbitów.
    Obsługa, śniadanie do pokoju, centrum.
    Elżbieta
    pl

    Ocena

    10
    19 maja 2018
    Trzaskajace drzwi
    Usmiech personelu, zyczliwosc i pyszne sniadania
    Adrian Bieniek
    pl

    Ocena

    10
    16 maja 2018

    Polecam!

    Bardzo miła obsługa, bezproblemowo można wypożyczyć sprzęt do prasowania. Świetna lokalizacja. Wygodne łóżko i czysta łazienka. Smaczne śniadanie podane do pokoju :)
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    7,5
    16 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin Katana
    pl

    Ocena

    9,6
    15 maja 2018

    Miejsce ktore warto polecić 🙂

    Na drugim pietrze najprawdopodobniej pralka wydająca dziwne dźwięki co nie pozwalało spać i stawało się irytujące. Więcej zastrzeżeń brak.
    Bardzo miła i pomocna obsługa, czysto, przyjemny pokój, dobre śniadania, świetna lokalizacja - wszędzie blisko, 200m do parkingu zamykanego na noc, restauracje, bary i sklepy tuż przy hotelu.
    Sebastian
    pl

    Ocena

    9,2
    14 maja 2018
    Śniadanie do pokoju fajna sprawa. Pyszna kawa.
    Bartosz
    pl

    Ocena

    8,8
    14 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna Bartosiak
    pl

    Ocena

    10
    14 maja 2018
    Wszystko było super
    Śniadania do pokoju :) super lokalizacja i sympatyczny personel!
    Marek
    pl

    Ocena

    8,8
    11 maja 2018
    Łóżko troszkę skrzypiało, ale to wada do wybaczenia.
    Czysto, schludnie. Śniadanie obfite i smaczne, podane punktualnie o umówionej porze. Dobra kawa :) Polecam!
    Lypka
    ua

    Ocena

    9,2
    25 maja 2018

    1 night

    Everything is good
    Location, polite staff, 24/7 reseption, tasty breakfest
    Paul
    es

    Ocena

    10
    18 maja 2018

    Wonderful is all we can say

    Nothing
    iT WAS EXCELENT IN EVERY WAY POSSIBLE
    CHRIS BECK
    gb

    Ocena

    10
    17 maja 2018
    Nothing wrong
    All good
Ładowanie opinii