Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,6 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,7
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
8,0
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
8,6
Opinie
    Celina
    pl
    8,3
    24 lutego 2018
    Brukowana ulica pod samym oknem - głośno
    Blisko rynku, miły personel
    Mariusz
    pl
    7,9
    24 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl
    10
    23 lutego 2018
    Znakomita lokalizacja!
    Znakomita lokalizacja!
    Katarzyna
    pl
    8,8
    19 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kasia
    pl
    10
    18 lutego 2018
    Cieple powitanie i poczucie, ze jestem gosciem, domownikiem (a nie klientem)
    maggi001
    pl
    9,6
    18 lutego 2018
    Było spoko.
    Joanna
    pl
    9,2
    17 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    P&M
    pl
    5,0
    15 lutego 2018
    Śniadanie bardzo słabe i za oknem słychać było przez północy szalejace osoby z pobliskich klubów
    Bernadeta
    pl
    10
    14 lutego 2018
    OK
    Katarzyna
    pl
    10
    14 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    agnieszka
    pl
    8,3
    13 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Radoslaw
    gb
    10
    12 lutego 2018
    Idealny stosunek ceny do jakości i lokalizacji.
    -
    Fantastyczna lokalizacja, czyste pokoje i niesamowita obsługa oraz pyszne śniadanie dają idealną ocenę. Za każdym razem wizyta jest jeszcze przyjemniejsza. Polecam wszystkim ten hotel. Stosunek ceny do jakości pobytu jest świetny.
    Paweł
    pl
    9,6
    12 lutego 2018
    Świetne
    Joanna
    pl
    9,6
    12 lutego 2018
    Kapitalna lokalizacja, miła osługa, ładne pokoje, miałam dodatkowo piękny widok na rynek!
    pl
    7,9
    11 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Rafał
    pl
    7,0
    11 lutego 2018
    Hotel położony w samym centrum; brak parkingu, ale w pobliżu wiele atrakcji.
    Michał
    sk
    7,9
    11 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Justyna
    pl
    9,2
    10 lutego 2018
    Kolejny udany pobyt
    Brak dywaników w łazience (tj. grubszych ręczników z przeznaczeniem położenia ich przed kabiną prysznicową)
    Możliwość otrzymania herbaty (pewnie kawy też, ale nie piję), przemiłe panie recepcjonistki
    JERZY
    pl
    8,8
    7 lutego 2018
    jak na tą cenę obiekt wart polecenia
    SKLEP NOCNY PRZY WEJŚCIU I ZWIĄZANE Z TYM "TOWARZYSTWO" brak możliwości wypicia kawy - brak czajnika w pokoju czy też automatu (ekspresu) przy recepcji
    śniadanie możliwość wyboru - cztery zestawy
    Anita
    pl
    7,0
    7 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii